Fő Támogatóink

Móri Önkormányzat

MÓR-VÉD SECURITY Kft

Dojo kun

1. Rendületlenül edzeni fogjuk testünket és lelkünket.

2. A Budó igaz útját követjük, így fejlesztjük képességeinket.

3. Szilárdan törekedni fogunk önmagunk legyözésére.

4. Megtartjuk az udvariasság szabályait, tiszteljük elöljáróinkat és a rangban fejlebb levőket. Tartózkodunk az erőszaktól.

5. Követjük az emberiesség tanítását, soha nem feledjük az alázatosság igaz erényét.

6. Tiszteljük a bölcsességet és az erőt, nem keresünk más vágyakat.

7. Egész életünkben a karate fegyelmével járjuk a Kyokushin útját.

postheadericon Palota kupa

A Várpalotai főnix dojo rendezésében zajlott le a verseny.
Mórról Szücs Ferenc a haladó csoportban 3. helyen végzett, míg a kezdő csoportban Poscher Máté magabiztosan nyerte mindhárom küzdelmét és került az 1. helyre. Segítőként sempai Kovács Áron segítette felkészülésüket.

 

Gratulálunk.

 

postheadericon Várpalotai Tameshiwari /erőpróba/

Június 7-én rendezte meg a Várpalotai Főnix dojo azt az erőpróbát ahol 12 km-es futótávot egy nehéz terepen és hozzá 15 ponton ügyességi akadályokat kellet leküzdeni a résztvevőknek.
A 7 klub 58 versenyzője tette próbára tudását, kitartását, és ügyességét. Gyakorlatok között szerepelt fekve nyomás, deszkatörés ugráló kötelezés, lajhármászás és még sok ügyességet fejlesztő gyakorlat.
Mórról Virág Barnabás ifjúsági korosztályban 1. helyezést ért el, jómagam (Illek István) senior 1. kategóriában 2. helyezést értem el. Nagyon jó hangulatú és egy jól megszervezett verseny résztvevői lehettünk.
Legközelebb Szlovákiában 5 km-es távon lehet bizonyítani a résztvevő karatékáknak ügyességüket és kitartásukat. Arra kérem a klubtagokat, hogy minél nagyobb létszámban vegyünk részt az elkövetkezendő Tameshiwarin.

 Osu.

postheadericon 2014 05.17. Szlovákia Ekecsi verseny

Sensei Markovics János és klubja rendezte meg a Szlovákiai Ekecsi versenyt.
A kezdők több csoportra osztva indultak a versenyen tenyérérintős és testpajzsos pontrendszerben.

A kezdők 4 fős csoportokban mérhették össze tudásukat körmérkőzéses rendszerben,utánuk a haladó csoportban a kieséses rendszert alkalmazták. A verseny 200 fős részvétellel zajlott nagyrészt Szlovák és Magyar klubok részvételével.

Tőlünk Szücs Ferenc a haladó csoportban harmadik,míg a kezdőknél Poscher Máté első helyen végzett.

Gratulálunk. Osu.

 

postheadericon Ekeli verseny 2014.03.22

Szlovákiában rendezték meg azt a körmérkőzéses versenyt amin a klubunk 2 fő részvételével képviselt.
Több ország versenyzői, köztük Szlovákok,Horvátok,Magyarok vettek részt közel 150 fővel kata és kumite kategóriában.

Jánni Ákos első meccsét 5-0,ra nyerte ami az ö kategóriájában szép eredmény, Következő küzdelmén részrehajlóan a hazai versenyzőt hozták ki győztesen így Ákos a dobogó második fokán végzett. Szücs Fecó kitartó munkájával a harmadik helyet foglalhatta el. Érdekesség, hogy az itthoni versenyeken a pontozás/tiszta találat/ 6 megszerzett pontig tart,vagy amíg a küzdőidő le nem telik,ugyanakkor ezen a versenyen akár 9 pontot is lehetett szerezni,vagy 5 pont különbséggel hirdettek győztest. Ezzel a pontozással a küzdelmek dinamikusabbá váltak. Köszönet a segítőknek Derzsi Károly Leventének és a szülőknek.

Gratulálunk az eredményekhez. Osu!

postheadericon 2014. évi naptárak

  

Képek letöltése: Képre kattintás (ekkor megnyílik eredeti méretben) Majd jobb egér - "Kép mentése másként..."

postheadericon Palota kupa 2013 11. 30.

5 fő, 5 ezüstérem

 

A Várpalotán megrendezésre kerülő palota kupán 5 fő képviselte a móri klubbot.
Virág Barnabás ifjúsági, Szücs Ferenc, Ivanics Kristóf, Poscher Máté és Jánni Ákos gyerek korosztályban állhatott fel a pástra. A verseny 200 fő részvételével zajlott kata és kumite számokban. A versenyen indulhattak a junior és a felnőtt C,B kategória versenyzői is. A versenyt a klubból Jánni Ákos kezdte meg a gyerek 0 csoportban. Ügyes elmozgásokkal és tiszta találataival nyerte küzdelmeit. Ivanics Kristóf és Posher Máté jól időzített támadásokkal nyerték a fightokat. Szücs Ferenc gyors kéz és lábtechnikáival. Virág Barnabás kitartó, dinamikus kombinációival ért el szép eredményt. A versenyen jelen volt a Gánti kyos csapat valamint a Székesfehérvári katate klub is.
Minden versenyzőnek külön gratulálunk!
Köszönet az utazást segítő szülőknek!

 Osu!

postheadericon Almásfüzitői kupa 2013.09.21.

A Móri karate klubból három induló vett részt az Almásfüzitőn megrendezett körmérkőzéses versenyen.
A verseny 4 fős csoportokban zajlott ahol tiszta találatokkal lehetett pontot szerezni, testre a mellkasvédőre erőből rúgásokkal és ütésekkel valamint köríves rúgásokkal fejre, amit csak érinthettek a versenyzők.

Jánni Ákos első versenyén harmadik helyezést ért el, Szabó Dániel viszont már a dobogó második fokára állhatott fel taktikus küzdelmével és jól időzített fejrúgásaival. Sajnos Posher Máté karatékánk tévesen magasabb kategóriába sorolva kedvezőtlenebb helyzetbe került, amit sajnálatosan fel kellett adjunk. Reméljük nem szegte kedvét az első sikertelen szereplés és bízunk benne, a novemberi Várpalotai kupán sikerrel veszi majd az akadályokat.
Gratulálunk az eredményekért!
Osu.

postheadericon Kezdők versenye Tatán

2013.április 6-án négy fővel vettünk részt a tatai versenyen. A kezdőknek kiirt versenyen főként a gyerekek versenyeztetése volt a cél. A versenyre jelentkező karatékák körmérkőzéses, 4 fős csoportokban mérhették meg magukat.

A móri Genkina klubból Szücs Ferenc 5.kyu 3-ik helyezést, Szabó Dániel 7.kyu 1 helyezést, Ivanics Kristóf 7.kyu 3-ik helyezést ért el gyermek1 és gyermek2-es kategóriában. Virág Barnabás 7-kyu 1. helyezést ért el ifjúsági korcsoportban.

Gratulálunk a versenyzőknek a szép eredményekért. A családoknak és segítőknek a támogatását köszönjük. 

Bővebben...

postheadericon Nemzetközi Edzőtábor

Sikeres részvétel a XXXIII. Nemzetközi Kyokushin edzőtáborban.

 

Bővebben...