Fő Támogatóink

Móri Önkormányzat

MÓR-VÉD SECURITY Kft

Dojo kun

1. Rendületlenül edzeni fogjuk testünket és lelkünket.

2. A Budó igaz útját követjük, így fejlesztjük képességeinket.

3. Szilárdan törekedni fogunk önmagunk legyözésére.

4. Megtartjuk az udvariasság szabályait, tiszteljük elöljáróinkat és a rangban fejlebb levőket. Tartózkodunk az erőszaktól.

5. Követjük az emberiesség tanítását, soha nem feledjük az alázatosság igaz erényét.

6. Tiszteljük a bölcsességet és az erőt, nem keresünk más vágyakat.

7. Egész életünkben a karate fegyelmével járjuk a Kyokushin útját.

postheadericon 2017.10.21.-én a Móri sportválasztón vettünk részt.

10 fő segítő karatékával, egy hangulatos átmozgató edzésen vehettek részt a 9 és 10 éves fiatal tanulók. Reggel 9 és 12 óra között nagyon sok fiatal vett részt különböző móron működő sport szakosztályok edzésén. Reméljük, hogy segítettünk a sportági választásban!

Osu!

postheadericon 2016 decemberi Móri övvizsga

Decemberben Móron is tartottunk övvizsgát, ahol 6 fő mutathatta meg tudását! A 10 és 9 kyu övfokozatra vizsgázók ügyességüket az övvizsgára kért mozgásanyagot valamint az övvizsgához tartozó elméleti részből /Dojo etikett,Üdvözlési formák,A kyokushin karate jelentése,szimbóluma valamint a karate megalapítója/ vizsgáztak. Az övvizsga után mindenki örülhetett, hiszen mindenki jól teljesítette a vizsgáját! 

Vizsgázók névsora:

Szabó Erik 10.kyu

Pratsler Amanda 10.kyu

Maron Veronika 10-9 kyu

Csorba Krisztina 9.kyu

Komjáti Zsuzsanna 9.kyu

Komjáti Gyula 9.kyu

 

Gratulálunk!

                     Osu!.

postheadericon 2016 decemberi övvizsga Székesfehérvár

2016 decemberében 4 fő részvétellel vettünk részt a Székesfehérvári sensei Kovács Ferenc vezette övvizsgán. A 2 órás vizsgán a vizsgázók teljesítették az övvizsga anyaghoz tartozó rúgáserőnlétet és az erőnléti anyagot. Övfokozatonként tartott ido kihon vizsgán mindenki igyekezett a legjobb tudása szerint teljesíteni, ami sikerült is. A formagyakorlatok bemutatása után következett az övvizsga  küzdelem. A hosszú és fárasztó övvizsga után a csapat sikeresen zárta az  öv

vizsgát.

Az övvizsgát sikeresen teljesítette: Szabó Gábor 6.kyu, Poscher Máté 5.kyu, Lampert Csaba 4.kyu, és egy nagyon szép eredmény Dr. Kovács Áron részéről aki megszerezte az 1.kyu az utolsó tanuló fokozatot! Így készülhet a 2017 évi nagy megmérettetésre, az 1. dan diploma megszerzésére! 

Gratulálunk a sikeres vizsgához! 

Osu!

postheadericon Illek István dan vizsgája Révfülöpön

2016 júliusi Branch Révfülöpi edzőtáborban sikeres 2.dan vizsgát tettem a Shihan Kálóczi József vezette dan vizsgabizottság előtt! A vizsgát közel 1 éves vizsgafelkészülés előzte meg! A vizsga technikai része /japán szisztéma, kihon,ido kihon,kata/ közel 3 órás vizsgát foglalt magába,amit délután a küzdelmek követtek. Szám szerint 25 küzdelem. Ezek után kihirdették a vizsgaeredményeket a sayonara partyn így sikerült teljesítenem a 2.dan fokozatot! Köszönöm a felkészülésemet segítőknek sensei Kovács Ferencnek sensei Kapás Zoltánnak, sempai Kovács Áronnak és a klubtagok támogatását! Osu!

postheadericon Vértes Tábor 2016 június 10-12-ig

Idén is megrendeztük szokásos nyári táborunkat a Vértesben!
Az esemény 3 napig tartott, volt benne technikai edzés Kovács Ferenc senseiel, küzdő edzés Kapás Zoltán senseiel, reggel volt kettlebel  /súlyzós edzés/ Pető Ferivel majd sempai Kovács Áron is tartott küzdő jellegű tréninget! Részt vettünk egy hangulatos biciklitúrán a Vértesben közösen a gyerekekkel, ami 9 km táv megtétele volt. Egy közös hétvége, amit íjászattal zártunk sempai Tóth Csaba és sempai Hartvigh János íjászok részvételével! Köszönet mindenkinek a részvételért és a támogatásért! 

Osu!

postheadericon Révfülöpi Branch tábor 2015.07.01-05

Garas József szervezésével zajlott le a 4-ik Nyári branch tábor. A 150 főt számláló tábor a Balaton északi partján Révfülöpön az Ifjúsági Szállóban lett elszállásolva! A szakmailag nagyon jól megszervezett táborban nagyon sok új gyakorlatsorral is találkozhattak a résztvevők. A kihontól a küzdelemig az önvédelemtől a terepfutásig mindenki megtalálhatta a neki legmegfelelőbb edzést. Volt vízi edzés váltóverseny gyerekeknek, szabadidőnkben pedig gyönyörködhettünk a hely szépségében vagy a Balaton vizében fürödhettünk! Fontos volt számunkra ez a tábor, hiszen két újdonsült barnaövest ünnepelhettünk a tábor végén Dörömbözi Lidia és Virág Barnabás személyében! Reméljük a továbbiakban is szorgalmukkal és kitartásukkal példát mutatva járnak a kyokushin útján! Megjegyzem a tábor instruktorai kiemelték  Virág Barnabást az övvizsgán nyújtott szorgalmas és technikailag hibátlan munkájáért. Gratulálunk mindkettőjüknek!
OSU!

postheadericon Vértes Tábor 2015.06.19-06.21.

Megrendeztük szokásos táborunkat a Vértesi táborban második alkalommal! A kisebb létszámra való tekintettel a tábor nagyon jól sikerült, Itt voltak tavalyi vendégeink. Petö Feri kettlebel , Husonyicza Gábor jóga, Dr. Kovács Áron küzdő training valamint az íjászok Tóth Csaba és Hartvigh János is. A mozgalmas 3 napban mindenki tett azért, hogy a hangulat jó legyen. Nem hiányozhatott az erdei futás a röplabda az esti szalonnasütés és végül a záró est a sayonara party! Köszönet mindenkinek aki segített és valamivel is hozzájárult a jó hangulathoz és a hangulatos edzésekhez.
Osu!